Latexové COATS

Obecné vlastnosti

Materiál

přírodní latex

Barva

světlá limetkově zelená

Pudr

ne

Texturace

na konečcích prstů

Povrchová úprava

polymerované

Provedení

pravolevé s manžetou

Balení

100 ks v krabičce, 10 krabiček v kartonu

Skladování

Skladujte při teplotě 10-40 °C s vlhkostí nejvýše 80%

Expirace

3 roky (aktuálně do 2025)

 

 

Parametry

Délka

≥ 240 mm

Tloušťka

min 0,12 mm

Pevnost

≥ 6 N

AQL (Acceptance Quality Limit)

1.5

 

 

Parametry podle velikostí

Velikost

Šířka (mm)

Hmotnost krabičky (g)

Hmotnost rukavice (g)

EAN

XS (5-6)

<80

480

4.4

8594202840530

S (6-7)

80 ± 10

540

5.0

8594202840547

M (7-8)

95 ± 10

590

5.5

8594202840554

L (8-9)

105 ± 10

650

6.1

8594202840349

XL (9-10)

>110

680

6.4

8594202840561

 

 

Normy, nařízení a certifikace

Třída I (Class I) = smím tě vyšetřit, ale nemohu tě operovat nebo ošetřit otevřené rány

Kategorie III (CAT III) = mohu sahat na nebezpečnější věci (např. chemikálie) a rukavice mi dostatečně ochrání kůži

 

Zdravotnictví (MDR)

 

Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2017/745 o zdravotnických prostředcích (MDR 2017/745)

EN 455-1: 2000 Požadavky a zkoušení na absenci děr

EN 455-2: 2015 Požadavky a zkoušení fyzikálních vlastností

EN 455-3: 2015 Požadavky a zkoušení biologického hodnocení

EN 455-4: 2009 Požadavky a zkoušení doby skladovatelnosti

Potravinářství

Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) 1935/2004 o materiálech a předmětech, které přicházejí do kontaktu s potravinami a v souladu s LFGB

Certifikace ISEGA 55941 U 21 Materiály a předměty určené pro styk s potravinami

Osobní ochranné prostředky (OOP/PPER)

 

Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/425 o osobních ochranných prostředcích (PPER 2016/425)

EN 374-1: 2016 Type B Terminologie a funkční požadavky pro chemická rizika

EN 374-2: 2019 Stanovení odolnosti v penetraci

EN 16523-1:2015 Permeace potenciálně nebezpečných kapalných chemikálií v podmínkách trvalého kontaktu

EN 374-4: 2013 Stanovení odolnosti proti degradaci chemikáliemi

EN 374-5: 2016 Terminologie a požadavky na provedení pro rizika vlivem mikroorganismů

EN 420:2003 Obecné požadavky a zkušební metody



Zpět do obchodu